woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

ACKC verliest nipt van koploper Revival

6 februari 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Voor ACKC was alleen winst op koploper Revival de mogelijkheid zich bovenin de tweede klasse E te nestelen, om nog een kans te hebben het kampioenschap binnen te halen. De uitwedstrijd werd kansloos verloren tegen de ploeg uit Terschuur, dus waren er zeker revanchegevoelens tegenover deze tegenstander.

Trainer Berry van den Broek had zijn team geïnstrueerd een laag tempo te spelen op balbezit en daarna de verworven kansen af te maken. Zeker geen spel wat voor het publiek aantrekkelijk was, maar het resultaat telt. ACKC creëerde kans op kans maar kwam deze keer heel moeilijk tot scoren en miste zuiverheid in de afwerking. Marlies Kant en Gerard Swart zetten ACKC op een 2-0 voorsprong in het eerste kwartier van de wedstrijd. Janneke Peek verzilverde nog een vrije bal en vlak voor het rustsignaal maakte Revival de 3-1. Een zeer doelpuntarme eerste helft.

Lees hier het hele artikel...

 

Lees meer over:

sport Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.