donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

SSS Nieuwendijk en Foranto broeden op nieuwe naam

6 februari 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Foranto uit Werkendam en SSS Nieuwendijk zijn voornemens de tweede helft van dit jaar samen te gaan: de nieuwe naam moet nog wel bedacht worden. De leden worden opgeroepen mee te broeden.

Achter de schermen wordt hard aan gewerkt aan de fusie en in maart zullen beide ledenvergaderingen daar een uitspraak over doen. De verwachting is dat de twee verenigingen in seizoen 2012-2013 verder zullen gaan als één vereniging.

Heel belangrijk bij dit samengaan is een nieuwe naam. De besturen hebben daar een aantal uitgangspunten voor vastgelegd. Zo mag de nieuwe naam geen delen van de namen Foranto of SSS in zich dragen. Ook moeten er plaatsnamen in verwerkt worden. Verder heeft de nieuwe naam iets in zich van het streefbeeld van de nieuwe vereniging: 'Sterke regionale vereniging.'

Wedstrijd
De besturen hebben nu een jury samengesteld, met onder meer een senior- en jeugdlid van Foranto en SSS, die zich gaat buigen over de inzendingen die zij van de leden verwachten als het gaat om de nieuwe naam. 
Op de website van SSS Nieuwendijk valt te lezen: 'Het is goed dat de leden van beide verenigingen meedenken naar de nieuwe vereniging en ook meedenken in een nieuwe naam voor de vereniging, maar ook over de clubkleuren en de naam van een nieuw clubblad van de vereniging. We nodigen alle leden dus uit om hun creativiteit te tonen. Maar dat doe je niet voor niets… Degene die de naam instuurt die het wordt, ontvangt een mooie waardecheque van LF Sport van 50 euro.'

Inzendingen moeten voor 25 februari binnen zijn. Twee dagen later maakt de jury de winnaar en uiteraard de naam bekend.

Lees meer over:

sport
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.