woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne Vos gehuldigd: bankje komt in Genderen

4 februari 2012 (door AalburgNet)

AALBURG / MEEUWEN - Bij een wereldkampioenschap hoort een bankje: een bankje als onderdeel van de Marianne Vos fietstocht. En dát bankje komt in Genderen, aldus Marianne vrijdagavond tijdens de huldiging door de gemeente Aalburg op het gemeentehuis.
Eerder deze week won Vos de vijfde wereldtitel veldrijden in het Belgische Koksijde. Het was voor haar de zestiende overwinning op rij.

Hoofdsponsor
Tijdens de huldiging werd bekend gemaakt dat Rabobank Altena de komende jaren hoofdsponsor zal worden van de 7-dorpenomloop, die dit jaar op zaterdag 26 mei gereden zal worden. Zie ook het uitgebreide artikel onder de rubriek Sport op Aalburg.net.

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.