maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Sportgala Werkendam in aantocht

4 februari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Nog maar een paar dagen en dan gaan de remmen los in sporthal De Crosser voor het vijfde sportgala. 10 februari is dé datum... Naast regionaal entertainment natuurlijk alle aandacht voor de kampioenen van 2011, groot en vooral klein. Zij krijgen deze avond , hun welverdiende moment van roem. Ook zijn er weer de verkiezingen van de sportlieden en teams van het jaar.

De organisatie van het gala probeert het programma binnen het gpelande tijdsbestek af te ronden. Philip den Haan en Diny den Dunnen zijn wederom de presentatoren van deze avond en vragen de hulp van de leiders en de contactpersonen van de verenigingen die naar het gala  komen. ´We zullen er dit jaar op toezien dat we snelheid in het gala houden, maar vragen de mensen echt tot op het laatst te blijven. Niet alleen hebben we een gevarieerd programma, maar onze sporters verdienen het ook om in een volle zaal gehuldigd te worden. De zaal gaat open om 18.15 uur en daarom vragen wij de mensen ook om zeker al rond die tijd er te zijn. Dan kunnen we echt om 19.00 uur beginnen.'

Een tipje van de sluier oplichten met betrekking tot het programma wil de organisatie wel: 'We hebben een heuse recordpoging. Marielle Paans  gaat tijdens het gala proberen om in het Guiness Book off Records te komen. Vanuit salto´s op een trampoline gaat zij zoveel mogelijk ballonnen proberen kapot te maken. Ze heeft dit ook gedaan bij het SBS programma” Wedden dat ik het Kan”. Onder het toeziend oog van de aanwezige notaris en een volle zaal moet dit gaan lukken. Ook zal onze zingende Slager Wim van den Heuvel zijn opwachting maken om het publiek mee te krijgen in de galasfeer.'

Winnaars
De laatste hand wordt gelegd aan de nominaties en de jury kan aan de slag om de punten toe te kennen aan de winnaars. Ook hier zal de notaris bij aanwezig zijn om de punten te tellen en de namen van de winnaars in de enveloppen te deponeren. Pas op de avond wordt bekend wie de winnaars zijn.
Als klap op de vuurpijl meldt presentator Philip den Haan namens de organisatie, maakt het publiek middels een gratis loterij kans op prachtige prijzen. De hoofdprijs wordt getrokken, nadat de verkiezingen bij de senioren hebben plaatsgevonden.

Lees meer over:

sport Werkendam gala
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.