maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

A27 lang afgesloten door ongevallen

4 februari 2012 (door WerkendamNet)

HANK - Door twee ongevallen die zaterdag vlak voor de middag plaatsvonden is de A27 vanuit Breda op twee plaatsen afgesloten geweest. Dit was bij het eerste ongeval tussen Werkendam en Industriegebied Avelingen. Een klein uur later ging het mis op de bug bij Keizersveer, bij Hank.

Bij een ongeval wat rond 10:45 uur tussen Werkendam en Avelingen raakten twee vrachtwagens en een personenauto betrokken. De A27 is op dat stuk tot ongeveer 11:15 uur afgesloten geweest. Daarna kon drie kwartier lang alleen de linkerrijstrook worden gebruikt. Weggebruikers kwamen vanaf Nieuwendijk hierdoor in vijf kilometer lange file terecht.

Gladheid was de oorzaak dat dertien auto's in een stevige kettingbotsing terechtkwamen. Dat gebeurde op de brug bij Keizersveer.
De A27 richting Utrecht is uren afgestoten geweest. De rijbaan werd hier tot 14:00 uur afgesloten. Drie personen raakten gewond. Rijkswaterstaat liet in een reactie weten: 'Door de vrieskou zijn zowel de onder- en bovenzijde van de brug bevroren en in combinatie met neervallende mist ontstond op de brug een ware ijsbaan.' 

Lees meer over:

a27 hank Werkendam.net ongevallen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.