donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Open Coffee-gangers in grote getale naar Dussen

4 februari 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA - Al tachtig (!) aanmeldingen zijn er binnen voor Open Coffee Altena 2.0 bij Pruysen Parket in Dussen. Met nog zes dagen te gaan... Volgende week, 9 februari, is de tweede koffiebijeenkomst van het regionale buisiness netwerk, een initiatief van LinkedIn groep Ondernemend Altena en georganiseerd door Aalburg.net  en Papaver Communicatie.

Petra en Gerard Pruysen zijn aankomende keer gastvrouw en gastheer. Beiden hebben ongelofelijk veel zin in deze tweede editie. Gerard: "Hardstikke leuk. We ontvangen wel vaker grote groepen voor een presentatie of een beurs. Onze winkel is daar ook voor ingericht." Petra: "Wij vinden het ook leuk om te doen. Open Coffee is een leuk concept dat bij ons past. Daarom bieden wij  deze tweede editie graag onderdak." 
Met het enthousiasme dat beiden uitstralen en de locatie die zij bieden dragen zij het concept van Open Coffee Altena dat bedoeld is voor netwerkers, durfondernemers, overheden, creatieve breinen, businesspartners, ondernemende geesten en aanstormend talent. 

Samenwerking
Open Coffee Altena wordt steeds georganiseerd op een wisselende locatie in de regio. Zo was de eerste Open Coffee in Woudrichem, bij Kookstudio Heerlijk & Eerlijk. Wisselende ondernemers of organisaties bieden het netwerk onderdak en verzorgen de koffie. De deelnemers krijgen op die manier steeds een kijkje in een andere 'keuken'. "Dat is niet aleen leuk, maar op die manier wordt ook de samenwerking benadrukt", zegt Cor Spek van Aalburg.net. Janneke Romijn (Papaver Communicatie) vult aan: 'Voor 2012 zijn de Open Coffee-bijeenkomsten, op één na, al onder dak. Alleen de netwerkbijeenkomst van 07 juni staat nog open. Wie reageren wil die mag..."

Coffee Stip
Tijdens de tweede koffieontmoeting wordt de website van Open Coffee Altena gelanceerd, volledig gebouwd door Marx Serv uit Giessen.
SignRight uit Sleewijk onthult een roll-up die onderdeel wordt van het reizende koffienetwerk. Letterlijk tegen die achtergrond wordt ook de Open Coffee Stip geintroduceerd: een nieuw concept waar deelnemers - staand op een grote, rode stip - hun bedrijf en/of product kunnen promoten in maximaal 90 seconden.

Ondernemers die meer, zo niet alles, willen weten van LinkedIn kunnen deze ochtend terecht bij LinkedInspecialist Richard Gort die alle vragen wil beantwoorden. Gort zal één van de eersten zijn die dat doet vanaf de rode Coffee Stip. Aansluitend zit hij in een ingerichte hoek en kunnen deelnemers hun vragen of opmerkingen poneren. (Foto Aalburg.net)

Data 2012
* 09-02-2012 | 09.30 - 11.00 uur | Pruysen Parket, De Sluis 2 in Dussen
* 05-04-2012 | 09.30 - 11.00 uur | Ondernemersver. Aalburg, 'd Alburcht, Perzikstraat 14, W&A
* 07-06-2012 | 09.30 - 11.00 uur | nnb
* 13-09-2012 | 09.30 - 11.00 uur | Bibliotheek Altena, Jagerspad 30 in Giessen
* 08-11-2012 | 09.30 - 11.00 uur | Rabobank Altena (nieuwe pand) Sportlaan 170, Almkerk

Lees meer over:

Altena open coffee Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.