maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Open Coffee Altena op de radio

3 februari 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Open Coffee Altena, niet alleen op 9 februari aanstaande live in Dussen, maar morgenochtend - rond de klok van 09.45 uur - ook op de radio. Radio AFM besteedt tijdens het programma A-Magazine aandacht aan het nieuwe, laagdrempelige regiofenomeen voor ondernemers met één van de initiatiefnemers, Cor Spek.

A-Magazine wordt dan gepresenteerd door Michel Pruijmboom in een lichtvoetig programma dat naast actualiteiten, ook gezellige muziek brengt. Pruijmboom: 'Ons programma is te beluisteren op zaterdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur. Rond die tijd zitten mensen lekker aan de koffie. Daar spelen wij op in met nieuws uit de gemeenten, gecombineerd met gezellige muziek van bijvoorbeeld een accordeonorkest. Wij willen een breedgedragen programma maken. Een item als Open Coffee Altena past daar dan prima in.' De presentator zal tijdens het interview met Spek ingaan op het hoe en waarom van het jonge, regionale ondernemersnetwerk.

Frequentie
Radio AFM (onderdeel van RTV Altena), de lokale omroep voor Werkendam en Woudrichem, is op de radio te ontvangen op de 107.1 en 107.8 FM.

Lees meer over:

open coffee RTV Altena Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.