Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Alle wedstrijden afgelast

2 februari 2012 (door WoudrichemNet)

REGIO - De KNVB heeft woensdag bekendgemaakt dat alle wedstrijden in het amateurvoetbal voor aaanstaande zaterdag zijn afgelast. Dit vanwege de weersomstandigheden die ook de komende dagen het spelen onmogelijk maken. De afgelasting geldt voor alle districten en landelijke competities veldvoetbal, inclusief de topklasse zaterdag en zondag.

Dat betekent voor de verenigingne in de regio een vrije zaterdag, mits de begeleiding van de teams een alternatief heeft geregeld. Raadpleeg hiertoe de websites van de respektievelijke voetbalverenigingen.

Lees meer over:

sport woudrichem afgelast
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.