maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Gemeenten Aalburg en Woudrichem zoeken figuranten

2 februari 2012 (door AalburgNet)

Nieuwsgierig hoe de gemeente tijdens een ramp of crisis omgaat met evacués? En wil je een bijdrage leveren aan het opbouwen van een goed georganiseerde en getrainde gemeente op het gebied van rampenbestrijding? Geef je dan op en zorg dat jouw gemeente goed voorbereid is op een ramp en dus een veilige omgeving wordt om in te leven!

Op woensdagavond 7 maart 2012 wordt er in kader van de crisisbeheersing een evacuatieoefening georganiseerd door de gemeenten Woudrichem en Aalburg. De nadruk ligt hierbij op de opvang, registratie en verzorging van evacués. Om de oefening zo goed en realistisch mogelijk te kunnen laten verlopen is het noodzakelijk dat er ongeveer 60 personen, van verschillende leeftijden, aan deelnemen.

Daarom zijn wij als organiserende gemeenten op zoek naar 60 figuranten die in deze oefening de rol van evacué willen spelen. Je wordt daarbij opgevangen in een opvangcentrum. Als dank voor je inzet krijg je in de opvanglocatie wat te eten en na afloop een waardebon ter waarde van € 5,-.

De gemeenten Woudrichem en Aalburg roepen belangstellenden op om zich op te geven als figurant voor de evacuatieoefening.

De oefening duurt van 17:00 tot ± 21:00. Als figurant word je om 18:00 uur in het gemeentehuis van Woudrichem verwacht.

Draag bij aan een veilige gemeente en help bij de ontwikkeling van de rampenbestrijding. Geef je daarom op vóór 15 februari 2012! Je kunt je opgeven door op onderstaande link te klikken. Het streven naar een gevarieerde leeftijdsgroep betekent wel dat het voor de gemeenten noodzakelijk is om een selectiebeleid te hanteren. Na 15 februari ontvang je daarom bericht of je al dan niet aan de oefening kunt deelnemen.

Voor eventuele vragen kun je tijdens kantooruren terecht bij de ambtenaar openbare veiligheid (AOV) van de gemeente via onderstaande gegevens.

Fiona Spit
AOV’er gemeente Aalburg
Mail: f.spit@aalburg.nl
Tel: (0416) 69 87 60
Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdagochtend

Download hier het aanmeldingsformulier

Lees meer over:

Altena rampenoefening
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.