Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Acht kavels in Den Eng in de verkoop

2 februari 2012 (door AalburgNet)

VEEN -  De gemeente Aalburg en Woonlinie geven de eerste acht percelen uit ondereel van het nieuwbouwplan Den Eng in Veen. Op de kavels kunnen mensen hun eigen droomwoning bouwen. Samen met een toekomstige buur kan ook een gezamenlijk plan voor een twee-onder-één-kap woning worden ingediend. 

Na aankoop van een kavel zijn mensen zelf verantwoordelijk om een nieuwbouwplan te maken en een zogenaamde omgevingsvergunning voor bouwen aan te vragen. Inschrijven voor deze kavels is vrij en er is geen sociale en/of economische binding nodig met de gemeente Aalburg.

De gemeente Aalburg en Woonlinie geven een verkoopbrochure uit die te downloaden is via www.woneninveen.nl.

Lees meer over:

Den Eng veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.