donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Fietspad Dussen/Hank krijgt belijning

2 februari 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN - In de commissie Grondgebied van november 2011 heeft de Stuurgroep Dorpsbelang Combinatie (SDc) aan wethouder De Jong gevraagd het onverlichte fietspad van Dussen naar Hank naast de N283 te voorzien van wegbelijning. Dit fietspad is voor scholieren een belangrijke fietsroute en heeft geen enkele belijning en in het donker. In combinatie met tegenlicht blijkt deze route onveilig en als gevaarlijk te worden ervaren. De wethouder had in december beloofd naar mogelijkheden te zoeken. Afgelopen maandag vroeg SDc snel te handelen, waarop de wethouder beloofd de belijning te zullen laten aanbrengen. SDc: 'Een mooi bewijs dat vragen van inwoners, via SDc, gerealiseerd kunnen worden met winst voor onze Dussense scholieren.'

Lees meer over:

Werkendam Dussen hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.