vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Bieb doet muziek in de uitverkoop

1 februari 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Bibliotheek Altena stopt met het uitlenen van muziek-cd’s en muziek-dvd’s. De aanwezige voorraad wordt nu te koop aangeboden. Deze verkoop betekent overigens niet dat er helemaal geen muziek meer via de bieb kan worden betrokken.

Alle afgeschreven cd’s en muziek-dvd’s worden voor 2,00 euro per stuk verkocht. Dat gebeurt  vanaf woensdag 15 februari 14.00 uur in de vestigingen Werkendam, Aalburg en Giessen. Dat kan tot en met maandag 20 februari. Op woensdag 22 februari start om 14.00 uur een tweede ronde in Giessen en Werkendam. Uiteraard geldt: haast u, want op = op!

Zit er dan geen muziek meer in de bibliotheek?
Zeker wel! Via de lokale bibliotheek kunnen mensen beschikken over een landelijke collectie cd’s van meer dan 300.000 titels. Ook veel muziek dvd’s en zelfs elpees zijn er te leen. Aanvragen gaat eenvoudig via de website van Bibliotheek Altena (Catalogus – Mijn Menu – Mijn Muziekweb). Een aanvraag (Klik op Mijn Menu) is snel gedaan en binnen enkele dagen zijn de cd’s af te halen bij de eigen bibliotheekvestiging.

Een deel van deze muziekcollectie (Muziekweb) is gratis digitaal te leen, zeven dagen op uw eigen pc. Het enige wat men moet doen om digitaal muziek te lenen is de (gratis) software installeren. Meer informatie alsook de systeemeisen zijn te vinden na het inloggen op Mijn Muziekweb.

Wie meer wil weten vraagt naar de mogelijkheden in de bibliotheek. Nog steeds geldt: "Ook voor muziek gaat u naar de bibliotheek!"

Lees meer over:

Altena bibliotheek muziek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.