donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Ippelseweg vijf dagen afgesloten

1 februari 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Vanaf maandag aanstaande, 6 februari, van 07.00 uur tot en met vrijdagmiddag 10 februari 16.00 uur zal een gedeelte van de Ippelseweg in Nieuwendijk tussen de Singel en de Zandsteeg voor alle verkeer zijn afgesloten. Het doorgaand verkeer wordt op deze dagen omgeleid via Het Schansgat, met uitzondeirng van (brom) fietsers.

Werkzaamheden
De afsluiting vindt plaats vanwege het uitvoeren van rioleringswerkzaamheden in de Ippelseweg. "De werkzaamheden zullen zeker leiden tot enige hinder, wij vragen uw begrip hiervoor. Verandering in de weersomstandigheden (vorst) kan leiden tot vertraging in de uitvoering.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente via (0183) 50 72 00", aldus de gemeente
 

 

Lees meer over:

riolering Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.