Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Sjoerd Mossou naar VV Woudrichem

31 januari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Won hij vorige week de Hard Gras-prijs 2011, een prijs voor sportjournalisten in Nederland, binnenkort maakt Sjoerd Mossou zijn opwachting bij VV Woudrichem. De Woerkumse voetbalcub won de onlangs gehouden banneractie van Voetbalinsiders. Als prijs komt sportjournalist en voetbalgastspreker Sjoerd Mossou, bekend van zijn 'rake' columns in het AD, op een speciale avond - zoals hij dat zelf zegt - "ouwehoeren" over voetbal.

Op de site van VV Woudrichem valt te lezen: "Van Fred Louter van Voetbalinsiders ontvingen we reeds een felicitatie en net als Sjoerd Mossou kijkt hij uit naar de speciale avond! Ook was er een persoonlijke felicitatie van de winnaar van de Hard Gras-prijs zelf aan VV Woudrichem gericht. Over deze speciale avond zal u later meer horen, want dat laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan! Uiteraard feliciteren wij Sjoerd Mossou langs deze weg nog van harte met de winst van de 'grote' prijs uit de sportjournalistiek, namelijk de Hard Gras-prijs."
 

Lees meer over:

sport woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.