donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Voorjaarscompetitie tafeltennis weer gestart

31 januari 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - De start van de voorjaarscompetitie 2012 werd vrijdagavond bij TTV Rally weer een feit.

Rally 1 met Marrie de Waal, Julian de Waal en Daniel Gritto moest het opnemen tegen De Zwaantjes uit Sint Michielsgestel. Zij gaan deze competitie strijden voor het kampioenschap in de derde klasse. Deze eerste wedstrijd werd met 6-4 gewonnen, dus de eerste stap is gezet. Daniel Gritto won alle drie zijn partijen, Marrie de Waal won er twee en Julian de Waal won de laatste.

Rally 2 moet as. woensdagavond zijn eerste wedstrijd thuis spelen tegen Return Oss. Dus wie zin heeft in spektakel is van harte welkom aan de Tulpstraat in Wijk en Aalburg.

Rally 3 moest het opnemen tegen Hooghei 2 uit Vlijmen, Rally 3 verloor met 2-8 van de bezoekers.
Wilfred Bouman, Joni Kant en Jozef Bidascu kwamen te kort om de gasten uit Vlijmen het te moeilijk te maken.

Rally 4 moest ook tegen een team van Hooghei uit Vlijmen, dit was Hooghei 5. Ook deze wedstrijd werd met 2-8 verloren. Maar er werd ondanks de stand doet vermoeden toch heel goed gespeeld. Evert van Straten kon het net iedere keer niet winnen en Anita van Kragten maakte haar debuut in Rally 4 en deed super haar best. De twee enige punten werden door Peter van der Velden binnengesleept.

Uitslagen senioren:
Rally 1 – De Zwaantjes 1 6-4
Rally 3 – Hooghei 2         2-8
Rally 4 – Hooghei 5         2-8

Zaterdag morgen moest de jeugd het spits afbuiten voor hun eerste wedstrijd. Rally 1 moest tegen Yerseke 1 uit het verre Zeeland. Zij wonnen deze wedstrijd met 7-3. Petro van Helden en William Lagrouw winnen alle drie hun wedstrijden inclusief de dubbel. Tonnie Brouwers had het geluk niet aan zijn zijde en verloor al zijn wedstrijden. Een goede start voor de competitie in de 1e klasse, met als doelstelling kampioen worden en op landelijk niveau mee te gaan doen.

Uitslagen junioren:
Rally 1 – Yerseke 1 7-3
Rally 2 – Meppers 3   5-5
Rally 3 – ASIO 1 1-9 
Rally 4 – ASIO 2 1-9

(Foto TTV Rally)

Lees meer over:

sport tafeltennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.