woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne Vos pakt vijfde titel veldrijden

30 januari 2012 (door AalburgNet)

MEEUWEN -  Het is weer gelukt. En maar liefst voor de vijfde keer! Marianne Vos werd afgelopen weekend in het Belgische Koksijde opnieuw wereldkampioen veldrijden. Vanaf de tweede ronde nam Vos de leiding die ze ook niet meer uit handen gaf. Ondanks wat  'kleine foutjes' finishte zij in 41'04" met Daphny van den Brand op 38 seconden. Na afloop liet Vos weten er 'hard voor gewerkt te hebben.'

Het was voor Marianne Vos de zestiende overwinning op rij. In Wijk en Aalburg komt er in ieder geval weer een bankje bij... Burgemeester Fons Naterop twitterde al met de voorbereidingen voor de huldiging te zullen beginnen. (Foto Belga)

Lees hier het artikel op de NOS ...

Of deze via Rabobank...

Of deze...


 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.