maandag 6 december 2021

Alles over Altena

CDA: 'Mensen die afval scheiden worden niet echt gestimuleerd'

30 januari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het CDA betreurt dat het college van B en W negatief geadviseerd heeft in de zaak van het omruilen van afvalcontainers. De partij meent dat mensen die hun best doen om afval te scheiden voor een beter milieu met het standpunt van het college niet echt gestimuleerd worden. Otto van Breugel (CDA): 'Het kan een reden zijn dat mensen toch hun grote container houden waar, als deze aan de weg gezet moet worden, afval in verdwijnt wat er niet in thuis hoort. Dat is niet goed voor het milieu en de gemeenteportemonnee. Denk aan de hogere kosten voor extra afval."

Klik hier voor de brief die het CDA in de Commissie Grondgebied aan de orde stelt.

Lees meer over:

cda afval Werkendam container
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.