donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Podiumjaar voor regionale dichters start 7 februari

28 januari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Het gratis en laagdrempelige Nederlands Dichters Podium (NDP) start op dinsdag 7 februari het podiumjaar in de Bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17. Op dit eerste podium na het winterreces zullen de woorden van de dichters en de tonen van de muziek tussen 19.30 uur en 21.00 uur te horen zijn.

Marlin J. Peters is Neerlandicus en speelt vakkundig met woorden in haar gedichten.  Zij zal, naast haar gedichten en de toelichting daarop, het publiek ook meenemen in de wereld van de poëticale visies. 
De muzikale invulling wordt deze keer verzorgd door Bertan van der Veer uit Dussen; hij noemt zichzelf een ‘Speelman, Troubadour en Entretaineur’. Bertan zal twee keer optreden tijdens de avond. 

Aanmelden 
Voor het Open Podium zijn al een paar aanmeldingen, maar er is nog plaats voor anderen; iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden bij Marcel Vaandrager. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen.
Voor meer informatie: www.nederlandsdichterspodium.nl of info@marcelvaandrager.nl.
 
Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de RABO-bank, de Bibliotheek Altena  en de gemeente Werkendam.

Lees meer over:

Werkendam Dussen dichters podium
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.