vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Stacaravan brandt uit in Hank

27 januari 2012 (door WerkendamNet)

HANK - Een 44-jarige vrouw uit Hank liep gisteravond (26-01-2012) ernstige brandwonden op nadat de kachel, in de caravan waarin zij met haar kinderen verbleef, vlam vatte. Ze is voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.

De politie kreeg rond 21.30 uur de melding van een brand in een caravan op een camping aan de Kurenpolderweg. Daarbij zou een bewoonster ernstige verwondingen hebben opgelopen. De hulpdiensten spoedden zich ter plaatse. Bij aankomst schaalde de brandweer op tot middelbrand. Er waren op dat moment geen personen meer in de brandende caravan. De overburen hadden zich ontfermd over de 44-jarige vrouw. Ze had diverse brandwonden en koelde haar verwondingen onder de douche. Het personeel van de ambulancedienst nam de zorg over en vervoerde haar naar een ziekenhuis.

Kachel
Onderzoek wees uit dat de vrouw in het bijzijn van haar 9-jarige dochter de kachel in de caravan wilde aansteken. Tijdens deze actie ontstond er een steekvlam waarbij zij deels verbrandde aan haar gezicht, armen en benen. Het meisje sloeg direct alarm waarop zij en haar 12-jarig broertje door buurtbewoners werden opgevangen tijdens de verleende eerste hulp aan hun moeder. (Archieffoto)

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.