woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Open Dag Altena College wederom druk bezocht

26 januari 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Het was dringen geblazen bij de ingang van het Altena College op woensdag 25 januari 2012. Zowel ’s middags als ’s avonds was de opkomst van ouders en kinderen enorm groot.

De bezoekers konden zich tijdens de open dag een beeld vormen van een 'levendige school'. Naast de voorlichting die gegeven werd bij de verschillende vakken en het zorgplein, konden kinderen en ouders hapjes proeven, (live)-muziek luisteren en bij biologie bijvoorbeeld een varkenshart ontleden.

'Opgeven geen optie'
Daarnaast presenteerden de deelnemers van het Alpe d’HuZes-team zich in de aula. Cynthia Hoeke (havo 4), Ger van Breugel (havo 4), Tim van Mastrigt (atheneum 4), Yoram Timmer (atheneum 6), Arie van Weelden (administratie), Wim Bronsema (wiskunde), Willem Jan van Klinken (Nederlands) en Peter Kant (wiskunde) zijn het achttal dat  'opgeven geen optie' vindt en op 6 en 7 juni a.s. meedoen om de top te bereiken voor een streefbedrag van 20.000 euro.

Op de website van de school vindt u meer informatie www.altena-college.nl. (Foto Altena College)

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.