donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Eethense poëzieposters te bekijken in Werkendamse bieb

25 januari 2012 (door AalburgNet)

EETHEN / WERKENDAM: Vanaf dinsdag 7 februari stelt de werkgroep Poëzie-avond Eethen tijdens het Nederlands Dichters Podium  poëzieposters ten toon in Bibliotheek Altena, Werkendam. De posters zijn van de hand van Arja van den Heuvel en bevatten de gedichten en kunstwerken die op de Poëzieavond 2011 in Eethen werden voorgedragen en getoond. De posters zijn bedoeld als wisseltentoonstelling die - op aanvraag - ook elders bekeken zou kunnen worden.

Gedichtendag
De landelijke (dertiende) Gedichtendag 2012 heeft het thema 'Stroom' en is op donderdag 26 januari. Wie de site bezoekt leest: 'Gedichtendag is ieder jaar hét poëziefeest van Nederland (en Vlaanderen), de dag waarop de poëzie in het zonnetje wordt gezet.
Waar je ook gaat, overal kom je gedichten tegen: op school, in de bibliotheek, in winkels, theaters en musea, op het werk of gewoon op straat. Ook kranten, radio, televisie en het internet klinken die dag een stuk poëtischer.'

Wilt u meer weten over de wisseltentoonstelling: g.zemering@xs4all.nl

Lees meer over:

Eethen werkendam/net
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.