Friday 17 September 2021

Alles over Altena

OBS ’t Ravelijn: les op de bouwplaats

24 januari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Basisschool ’t Ravelijn bezoekt donderdag 26 januari 2012 bouwplaats ’t Kwartier waar Woonlinie huur- en starterswoningen bouwt.

Woonlinie vindt het leuk en belangrijk om kinderen een kijkje op de bouwplaats te bieden: 'Kinderen op basisscholen maken bijna geen kennis meer met de bouw. Dus ook niet met de bouw als toekomstig beroep. En als maatschappelijk ondernemer vindt Woonlinie dat wel belangrijk. Want de bouw is een mooi vak, met goede perspectieven!"

Lespakket
Op aanvraag biedt Woonlinie basisscholen in hun werkgebied een lespakket aan bestaande uit verschillende onderdelen. Van ‘het maken van een droomhuis’ tot een ‘ren-je-rotquiz’. A.s. donderdag is er dus 'een bezoek aan een echte bouwplaats' een belangrijk onderdeel van dat lesprogramma. Projectleider Maarten Koster zal de kinderen van groep 7 en 8 van alles vertellen.
 

Lees meer over:

woudrichem Ravelijn
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.