zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Mooi resultaat voor Den Doorn

24 januari 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK -  Afgelopen weekend vond in Valkenswaard de derde competitieronde plaats voor zwemvereniging Den Doorn uit Almkerk / Nieuwendijk. Na de eerste twee rondes bleek al dat de zwemeers er heel mooi voor stonden. Het streven was dit vast te houden. Na telling van alle punten bleek dat er wederom een goed resutaat was neergezet. Ditmaal eindigde de club in de middenmoot op een dertiende plaats, van de in totaal eenentwintig ploegen. In de tussenstand steeg men naar de veertiende plaats.
 
Met nog twee rondes te gaan, moet het lukken zich in deze 'lastige' klasse te handhaven. Voor het resultaat tot nu toe: een pluim voor de hele ploeg voor dit mooie resultaat.

Lees meer over:

sport Almkerk nieuwedijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.