Friday 17 September 2021

Alles over Altena

VV Woudrichem tachtig jaar

24 januari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Dit jaar bestaat VV Woudrichem tachtig jaar: een eiken jubileum. Het bestuur noteert bij monde van Wikipedia: 'Bij een jubileum hoort een feest dat bij de te vieren periode op bijpassende wijze wordt gevierd." Veel geld is er niet, maar toch wil de club er een leuke happening van maken.

Op de clubsite valt te lezen: "Zoals duidelijk werd op de laatste jaarvergaderingen heeft de club niet al te veel liggende gelden. Dure fratsen willen we dan ook niet uithalen om het 80 jarig bestaan op te leuken. Maar is dat nodig? Wij denken van niet. Momenteel wordt er nagedacht over een leuk programma. En de eerste gedachten zijn veelbelovend! Uiteraard mag er altijd meegedacht worden. Heeft u een leuk idee geef het dan door aan Rob Stoute of via jubileum@vvwoudrichem.nl . Laten we er met z’n allen een mooi feestje van maken!"

 

Lees meer over:

sport woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.