donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Kabouters spelen leuk tegen Almkerk

23 januari 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De vriendschappelijke wedstrijd tegen Almkerk van de Kabouters van Sparta’30 was hun eerste wedstrijd. Spannend dus... De club schrijft: 'We hadden daardoor zoveel spelers dat we de spelers hadden opgesplitst in 2 teams zodat iedereen kon voetballen. Almerk had precies hetzelfde gedaan en had ook twee teams gemaakt. Kris, Levi, Daan, Axel, Rafaëll, en Sebastiaan waren team 1. Jurre, Tygo, Piet, Roy, Florijn, en Sem waren team 2.Het was meer een onderling tournooitje met twee veldjes waarop gevoetbald werd. Er werd goed gevoetbald , de jongens gaan steeds beter spelen en er word ook goed overgespeeld naar elkaar.Je ziet dat ze vooruit gaan en dat is mooi om te zien. Team 1 heeft net verloren met 3-4 maar team 2 daar in tegen heeft gewonnen met 5-0.
Maar ook heel belangrijk iedereen had het naar zijn zin vandaag en ook met de spelers van de kabouters ging het heel goed! Na afloop van deze partijtjes moesten Sparta’30 en Almkerk nog even op de foto, daarna stond een lekker bakje friet en een glaasje ranja in de kantine op ze te wachten. De papa van Sem en Erwin nog bedankt voor het fluiten! En Almkerk bedankt voor de gezellige en sportieve ochtend wat zeker voor herhaling vatbaar is.'

Lees meer over:

sport kabouters
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.