Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Nieuwjaarsconcert Kunst Na Strijd druk bezocht

23 januari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op zaterdag 21 januari gaf muziekvereniging Kunst na Strijd haar jaarlijkse Nieuwjaarsconcert. Het is een goede traditie dat het Opleidingsorkest en het Groot Orkest van Kunst Na Strijd zich presenteren met een gevarieerd programma op de derde zaterdag in januari. Zoals altijd stond de muziek centraal maar de beste wensen voor 2012 en een flinke dosis gezelligheid waren minstens zo belangrijk.

Het Opleidingsorkest speelde onder de enthousiaste leiding van Marlou van der Schoot een fris klinkend programma met daarin onder andere Admiral Spirit en de mars Laredo. Het Groot Orkest, met de gedreven Ton Kerstholt op de bok, pakte uit met Russian Christmas Music, Norma en het prachtige Hine e Hine.

 

Lees meer over:

woudrichem kunst na stijd
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.