vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Wisselend succes ZVDO’74 bij derde competitieronde

23 januari 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - De voltallige ploeg van ZVDO’74 uit Aalburg was afgelopen zaterdag te gast in Sliedrecht voor de derde competitieronde. De vorige rondes gingen boven verwachting goed. Het was dus zaak om deze goede lijn door te trekken. ZVDO’74 moest helaas enkele zwemmers missen en kwam uiteindelijk dan ook net boven de score van vorig jaar uit. Desondanks werden er behoorlijk wat persoonlijke records gezwommen en wisten diverse zwemmers zich te plaatsen voor de Brabantse Zomerkampioenschappen.

Grens
De dames en heren van ZVDO’74 konden helaas geen potten breken. Uitzondering hierop waren de sterke optredens van Petri Velthuis. Het hele seizoen laat zij al zien in topvorm te zijn. Als een van de eerste dames binnen de geschiedenis van ZVDO’74 dook zij op de 100m vrije slag onder de magische grens van 1 minuut. Ook de 200m rugslag leverde weer een persoonlijk record op. Op deze laatste afstand zorgde Diandra van Houwelingen ook voor een klein persoonlijk record. Monique Vaneker zorgde voor een mooie tijd op de 200m schoolslag.

De estafetteploegen zorgde voor veel vuurwerk. Ook hier bleek de ploeg net tekort te komen om voor een echte verrassing te zorgen. Alleen de meisjes op de 4x50m vrije slag kon er een persoonlijk record aan de lijst worden toegevoegd.

 

 

Lees meer over:

sport ZVDO
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.