woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Laatste WB cross ook prooi voor Marianne

23 januari 2012 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Marianne Vos (Rabobank Ladies Team) is winnares geworden van de UCI Cyclo-cross World Cup in Hoogerheide. Achter haar wist Daphny van den Brand als tweede te eindigen voor Katerina Nash.

Na de start was er direct een ernstige valpartij in de achtergrond waar veel dames tegen de grond gingen. De ergste slachtoffers waren Sophie de Boer en Caroline Mani die afgevoerd moesten worden naar het ziekenhuis.

Marianne Vos wist al na de eerste ronde de andere rensters achter zich te laten. Achter haar vormde zich een drietal met  Daphny van den Brand, Katerina Nash en Katherine Compton die drie gingen strijden om de overige ereplaatsen. Met haar vijftiende overwinning op rij reist Marianne met veel vertrouwen af naar het WK in Koksijde.

 

Lees meer over:

sport Meeuwen vos
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.