maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Tweedehands boekenverkoop geslaagd

23 januari 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Woensdag 18 januari werd voor de eerste keer in het atrium van Wijkestein in Wijk en Aalburg een tweedehands boekenverkoop georganiseerd. Normaal gesproken zijn deze boekenverkopen op een andere locatie.
Dirk en Nel Bouman, de twee vrijwilligers die zich met de verkopen bezighouden, hielden speciaal voor deze middag een opruimingsactie. De grootste hoeveelheid boeken die waren uitgestald gingen dan ook weg voor de prijs van vijf stuks voor € 1,00.

De opkomst was goed en aan het eind van de middag was er voor € 300,- aan boeken verkocht. Een mooie opbrengst die weer gebruikt wordt voor extra activiteiten of materialen voor de bewoners van Zorgplein Maaswaarden.

Gretig
Ook in het gezellige restaurant was het druk, hier werd erwtensoep en warme chocomel verkocht. Ook de boerenworsten vonden gretig aftrek. Het was al met al een geslaagde en gezellige middag die woensdag 17 oktober een vervolg krijgt. Dan is er op dezelfde manier een herfstverkoop. Tegen die tijd volgt meer informatie.

Boeken inleveren voor de komende verkopen kan bij Maaswaarden elke dag van de week. Ze kunnen worden afgegeven bij de receptie van Wijkestein. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Noorloos 0416-698400.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.