woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Meedenken over veerdienstregeling

23 januari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Vanaf 1 april aanstaande steekt de nieuwe veerpont van wal tussen Gorinchem-Sleeuwijk-Hardinxveld-Werkendam. De Gorcumse veerdienst heeft daar een dienstregeling voor ontworpen. De dienst stelt mensen in de gelegenheid daarop te reageren: 'Wij hechten eraan dat de vaartijden goed aansluiten. Daarom willen we mensen vragen hun mening te geven.'

Op de website van de Veerdienst Gorinchem staat de nieuwe dienstregeling. Wie dat wil kan daar reageren. De Veerdienst onderzoekt de reacties en zal het dienstrooster daar eventueel op aanpassen. Opmerkingen doorgeven kan tot 1 februari aanstaande.

www.veerdienstgorinchem.nl

 

Lees meer over:

Werkendam Veerdienst
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.