maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Dronken...

23 januari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Een dronken bestuurder is vrijdagavond 20 januari aangehouden, toen hij over de snelweg A27 reed. De politie kreeg de melding van een burger die de automobilist, een 33-jarige man uit België, zag slingeren op de snelweg. Ter hoogte van Lexmond kon de politie de dronken man stoppen. Hij werd direct aangehouden, waarna hij op het politiebureau een blaastest moest ondergaan. Hij bleek een alcoholpromillage van 1,5 te hebben. Hij kreeg een boete van 750 Euro, die hij direct moest betalen. Ook bleek hij nog 330 Euro aan openstaande boetes te hebben. Ook deze moest hij betalen. Omdat hij dit niet direct kon, werden zijn auto en zijn rijbewijs ingenomen.

Lees meer over:

Politie Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.