woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

CDA schaart zich achter autorally

23 januari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op 13 oktober organiseert Nieuwendijker Nico Biesheuvel een autorally in de gemeente Werkendam. Er zijn echter steeds signalen dat er een kink in de kabel dreigt te komen.

De lokale CDA steunt dit evenement omdat autosport veel mensen bezighoudt. Een woordvoerder: 'De signalen die ons bereiken riep de ergernis op bij de CDA-fractie. Wij vinden dit evenement een prachtig initiatief en het is een uniek evenement. De gemeente moet niet moeilijk doen, maar zoeken naar oplossingen want daar is de gemeente voor. De rally rijdt niet door de Biesbosch maar enkel door de Oostwaard. In de Noordwaard ronken de motorzagen in de bomen en halen de machines daar de boel overhoop. Terwijl deze rally één dag duurt. Die moet daarom gewoon voor alle autosport-liefhebbers doorgaan.'

De autorally zal onder de naam Eurol Veka Rally verreden worden.

 

Lees meer over:

cda Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.