vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Automobilisten stranden bij brug van Gorinchem

23 januari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Hoewel de afsluiting wegens werkzaamheden op ruime schaal was aangekondigd, zijn vier automobilisten afgelopen nacht om 03.00 uur gestrand voor de brug van Gorinchem.

Vanwege die werkzaamheden was de A27 vanaf de afslag Nieuwendijk richting Merwedebrug geheel afgesloten. Toch stonden de auto's voor de deels geopende brug. De vier bestuurders verklaarden dat de afzettingsborden bij de oprit Nieuwendijk verschoven waren en dat men zodoende toch maar de snelweg opgereden was. Toen de bestuurders de rode kruizen zagen wisten zij niet meer wat ze moesten doen en reden maar door.

Nadat de gegevens van de bestuurders genoteerd waren, begeleidden de politie en een medewerker van Rijkswaterstaat hen terug naar de afslag Sleeuwijk zodat zij via de A27 naar de A59 konden om hun weg te vervolgen. De bestuurders kwamen er met een waarschuwing van af.

 

Lees meer over:

Politie Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.