maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Merwedebrug in beide richtingen dicht

21 januari 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA - Wegens spoedeisende reparatiewerkzaamheden is de Merwedebrug zaterdag van 2300 uur tot zondag 0900 uur in beide richtingen afgesloten voor verkeer. De brug is dan ook afgesloten voor langzaam verkeer. De reparatie is nodig, omdat Rijkswaterstaat technische mankementen heeft geconstateerd aan de overgangsplaten en de klep van de brug. Om deze te verhelpen moet het rij-ijzer van het beweegbare gedeelte worden vervangen. Dit gebeurt zaterdagnacht. Rijkswaterstaat probeert de hinder voor de weggebruiker zoveel mogelijk te beperken. Daarom worden de werkzaamheden in de nacht van zaterdag op zondag uitgevoerd. Desondanks zal er enige hinder zijn voor het verkeer.

Lees hier het hele artikel...

 

Lees meer over:

Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.