Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Sonsorcommissie VV Woudrichem in ere hersteld

19 januari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Na de Technische Commissie en de Vrienden van v.v.W. (voorheen Club van 50) wordt ook de Sponsorcommissie weer in ere hersteld. De twee gangmakers zijn Daniella Beljaars en Ben van Eeden.

Beljaars is een nieuw gezicht binnen de vereniging en brengt veel pr- en marketingkennis mee. Van Eeden heeft zijn sporen al verdiend binnen de vereniging en is zeer actief in de organisatie én het werven van adverteerder via nieuwe reclameborden.

Het bestuur laat weten ervan overtuigd te zijn dat de club hiermee weer een grote slag gaat maken en heeft er alle vertrouwen in dat deze commissie op zeer korte termijn al zijn vruchten af gaat werpen.

 

Lees meer over:

sport woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.