vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Bijklussen tijdens cursus

19 januari 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - De medewerkers van aannemersbedrijf Van den Heuvel Werkendam BV staken zelf de handen uit de mouwen tijdens hun jaarlijkse cursusdag. Uit de ingezonden aanmeldingen kozen zij voor Dagbesteding en Logeren Buitenkade in Nieuwendijk. Beide locaties zijn onderdeel van Stichting Philadelphia Zorg regio Zuidwest.

Tijdens de cursusdag leerden de medewerkers in theorie en praktijk hoe je projecten goed beheert en stroomlijnt. Bij Dagbesteding en Logeerhuis Buitenkade in Nieuwendijk oefenende ze de praktijk. De aanschaf van materialen is voor rekening van Philadelphia. (Nieuwsblad)

Lees hier meer...
 

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.