donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Minder schade door vandalisme Werkendam

19 januari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Het vuurwerkvandalisme en de vernielingen rond de jaarwisseling zijn in de gemeente Werkendam afgelopen oud en nieuw afgenomen. In totaal werd er voor 8.603 euro vernield. Dat is fors lager dan een jaar eerder, toen er voor 11.000 euro te repareren schade was.

De meeste vernielingen vonden plaats in Werkendam zelf, waar vooral verlichting en verkeersborden het moesten ontgelden. Daarnaast werd een ondergrondse container vernield, goed voor een schade van 2.000 euro. De container was dan ook meteen de grootste kostenpost in de gehele gemeente.

Lees hier het hele bericht...

 

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.