woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Stichting Altena Cycling Events en Rabobank Altena ondertekenen nieuw wielercontract

18 januari 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA -  Vrijdag 13 januari ondertekenden de heer Cornet, voorzitter Stichting Altena Cycling Events (AC Events), en de heer Pruijssers, directievoorzitter Rabobank Altena een driejarig sponsorcontract.

“Zoals bekend is er landelijk altijd al een bijzondere band geweest tussen de Rabobank en de wielersport”, aldus Pruijssers. “Lokaal geven we daar natuurlijk ook graag invulling aan. Zo sponsoren we middels dit contract een tal van wieleractiviteiten in de regio.”

Bijdrage
Zo kunnen de wielercomité’s in Hank, Almkerk, Nieuwendijk, Sleeuwijk, Wijk en Aalburg, Werkendam en Giessen rekenen op een bijdrage ten behoeve van de organisatie van de Rabobank Dikke Banden Race. Ook is Rabobank Altena weer opnieuw voor drie jaar verbonden aan de Altena Biesbosch Ronde welke voor de 56e keer op 7 en 9 april 2012 verreden wordt.

Op 31 augustus en 1 september a.s. organiseert AC Events de Rabobank Altena Biesbosch twee-daagse. Gedurende deze twee dagen vinden verschillende activiteiten plaats waaronder de vertrouwde toerversie op de zaterdag. “Het is een prachtige route met veel natuur door een Hollands landschap. Ook voor mensen die hier wonen is het een leuke manier om de omgeving beter te leren kennen”, stelt de heer Cornet.

Meer informatie over de twee-daagse volgt in de komende maanden.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.