Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Sparta '30: B1 op de mountainbike

17 januari 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Op zaterdag 14 januari ging team B1 van sprta '30 mountainbiken. Hieornde reenv erlsag:

"Nadat we om 11 uur verzameld hadden, gingen we om kwart over elf met een erg goed humeur richting Biezenmortel. Eenmaal daar aangekomen, hadden we mountainbikes gehuurd bij De Rustende Jager. Voor iedereen was er een mountainbike op maat. Matin moest zich nog even omkleden. Wij waren onder leiding van Teus van Heukelum, die speciaal naar de Drunense Duinen was gekomen om met ons een rondje te gaan fietsen. Toen we het eerste afdalinkje hadden gehad moest er een foto gemaakt worden. Maar we mistten Matin! Wij waren al weggefietst terwijl Matin zich nog stond om te kleden…. Teus is toen snel terug gefietst en hem opgehaald. Zo begonnen we de dag al goed! De rit was 26 kilometer lang! Om de zoveel kilometer stopten we even om op de achterblijvers te wachten. Zo raakten we (gelukkig) niet nog iemand kwijt. Nadat we toen we op de helft waren even een stop hadden gemaakt om de bidons bij te vullen en een fotootje te maken, gingen we weer op weg. We moesten soms even oppassen voor een paar hekkentjes wat Izaäk niet helemaal begrepen had! Bij de laatste paar kilometertjes werd het onze trainer even te veel, na erge krampen kon hij het tempo niet meer volgen. Maar door een paar behulpzame jongens (knechten), die volgens Izaäk nu heel het seizoen in de basis staan, heeft hij het einde toch gehaald! Al met al was dit een super middag waar we echt van hebben genoten!"

Jannick Pelle

Lees meer over:

sport woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.