Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Meedenken over burgerparticipatie

17 januari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  De gemeente wil graag de inwoners van Woudrichem aanmoedigen om structureel mee te denken en te praten over het beleid van de gemeente. Daarom is er een nota Burgerparticipatie geschreven die binnenkort wordt voorgelegd aan de gemeenteraad.

In de nota staat een aantal ideeën om de participatie van inwoners te bevorderen, bijvoorbeeld door het financieel ondersteunen van dorpsraden. Voor de nota besproken wordt door de raad, wil burgemeester Petter graag van alle inwoners van Woudrichem horen wat zij van de nota vinden. 

Iedereen wordt daarom hartelijk uitgenodigd voor een discussieavond over de nota Burgerparticipatie. Die avond wordt gehouden op woensdag 1 februari vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis van Woudrichem. Debatleider is Richard Engelfriet.

Komt u meedenken en meepraten? Burgemeester Petter is zeer benieuwd naar uw mening over de nota.

Deze is te downloaden via De Agenda op Wouidrichem.net (1-2-2012)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.