Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Eerste Sportgala komt eraan

16 januari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Het eerste sportgala in Woudrichem staat in de startblokken. In 't Rondeel worden verschillende kampioenen van het jaar 2011 gehuldigd.

Het hoogtepunt van de avond is de verkiezing van de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar. Tevens zal naar verwachting bekendgemaakt worden wie het sporttalent van het afgelopen jaar is. Veel verenigingen hebben hun deelname toegezegd. Zij leverne immers de  kampioenen...

Ook aan de inwoners wordt gevraagd bijzondere prestaties van individuele sporters uit Woudrichem kenbaar te maken. De lokale kranten, maar ook Woudrichem.net, zullen ruime aandacht geven aan de actie.

Lees meer over:

woudrichem sportgala
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.