woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Actie onderwijsproject Congo bracht ruim 2600 euro op

16 januari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op 24 november zijn de zendings- en evangelisatiecommissies van de gezamenlijke kerken in Andel gestart met een actie voor het project “Onderijws in Congo” met als doel meer boeken en computers te krijgen en het uitbreiden van de (Faculté de Théologie Evangélique de Boma (FACTEB) school in Congo.

Het project is van de Cama-zending uit Maarn die zich onder meer bezighoudt met het bibliotheekproject aan de theologische faculteit in Boma, in het westen van Congo. In het project in Boma werken René en Cecilia Holvast uit Almkerk.

 De actie heeft in totaal het mooie bedrag van 2.624,57 euro opgebracht.

 www.cama.nl

www.rcholvast.nl

Lees meer over:

kerken Almkerk woudichem.net
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.