vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne Vos: hét sportmoment van het jaar?

16 januari 2012 (door AalburgNet)

MEEUWEN - De Telegraaf is een nieuwe verkiezing gestar, waarmee men het sportmoment van 2011 wil bekronen.

Meeuwen Online noteert: 'Momenteel zijn de stemrondes in volle gang, ook onze eigen Meeuwense Marianne Vos is genomineerd. Haar overwinning kan het sportmoment van 2011 worden. Marianne Vos strijdt hiermee tegen Wüst, Zonderland, Weening, Kruijswijk, Hoogerland, de hockeysters, Mollema, de honkballers en de luiten. Het zou fantastisch zijn als Marianne Vos ook deze titel op haar naam kon zetten, van de inmiddels 6914 stemmen heeft Marianne Vos al 7% van de stemmen. Met een gedeelde derde plaats is ze dus al redelijk op weg. Breng daarom uw stem uit op Marianne Vos!'

U kunt stemmen via deze link: Klik hier!

 

Lees meer over:

sport Meeuwen vos
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.