donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Powerhouse Sport Awards uitgereikt

16 januari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - WIJK EN AALBURG: Afgelopen zaterdag zijn de verkiezingen van de Powerhouse Sport Awards gehouden in 'd Alburcht in Wijk en Aalburg.  De nominaties worden opgesteld door Jetty Duister, ooit werkzaam bij Radio Hawaii HitFM.
Namens de Biesboschzwemmers waren Thomas Zielhorst, Annette Wijnja en de Mastersploeg (Arjon de Bok, Marjo Goelema, Harry Cornet en Annette) genomineerd.

 

De eerste uitverkiezing die bekend werd was van de junioren sporters. Thomas moest bij de jongens alleen Wereld Kampioen Karate Rick Sonnema voor zich dulden. De andere jongens hadden ook hoge ogen gescoord bij Nationale Kampioenschappen, dus absoluut geen slechte prestatie. Thomas bleef Bart Stevens (tennis), David Nieuwenhuizen (turnen) en Brian van Eeuwijk (BMX) voor.

Terecht
Bij de dames was Annette genomineerd, maar zij had zelf aangegeven dat dit niet volledig terecht was. Een van de concurrenten was Marianne Vos en met zo veel overwinningen in 2011 is zij natuurlijk uitverkozen. Annette werd bij de dames vijfde.

De mastersploeg moest het opnemen tegen vier herenploegen. De zege ging naar Werkendam,  naar de basketballers. Virtus werd uitgeroepen tot sportploeg van het jaar. De BBW-masters moesten genoegen nemen met een vierde plaats.

Met drie nominaties hebben de Biesboschzwemmers laten zien dat er in de regio Land van Heusden en Altena, Bommelerwaard en de Langstraat terdege rekening moet worden gehouden en het jaar 2012 is net begonnen, dus alles is mogelijk om het komende jaar te laten zien dat het nog beter kan.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.