vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Drie verdachten aangehouden voor mishandelingen in Sleeuwijk

14 januari 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Vrijdagavond 13 januari zat een 22-jarige man uit Almkerk met een stel vrienden in de bus op weg naar huis. In de bus stond onenigheid tussen de groep vrienden en een andere groep jongemannen. Er ontstond een woordenwisseling, die de man uit Almkerk en zijn vrienden probeerden te sussen, aldus de verklaring van de 22-jarige man. Toen ze op de Rijksstraatweg uit de bus stapten, werd de 22-jarige man door meerdere mannen mishandeld. Hij hield hieraan een dik oog en een dikke lip over. Een getuige alarmeerde rond 22.30 uur de politie. Deze trof een tweede slachtoffer aan in zijn woning in Sleeuwijk. De jongeman behoorde ook tot de vriendengroep van de man uit Almkerk en was ook mishandeld. Hij had een gebroken neus en blauwe plekken en zwellingen in het gezicht. De man wist te melden dat er in totaal drie slachtoffers waren en het derde slachtoffer ook aangifte wilde doen. De man kende een van de verdachten en wist via netwerksites op internet de agenten te tonen wie de andere verdachten waren.

De politie hield vervolgens een man van 18 en twee mannen van 19 jaar uit Werkendam aan. Het drietal is ingesloten in het cellencomplex voor verhoor en verder onderzoek. De politie neemt contact op met een aantal getuigen voor een getuigenverklaring.

 

Lees meer over:

Politie Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.