zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

De tuin van de toekomst

13 januari 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - 11 januari was het zover: de prijsuitreiking van ‘de tuin van de toekomst’. Deze wedstrijd was door de Rabobank georganiseerd, waaraan voorafgaand de kidneren van CNS De Kandelaar lessen over flora en fauna hebben gekregen. Het materiaal voor deze lessen had de school gekregen.

Dertien groepjes hadden een prachtige tuin gemaakt. Heel verschillende tuinen en aan alles werd gedacht: van digitale tv’s tot windmolens en op zonne-energiewerkende kassen. Ze zagen er schitterend uit.

Floriade 2012
Ook de scholen De Almgaard en De Halm waren aanwezig. Bij de prijsuitreiking mocht elk groepje hun eigen tuin aan een vakkundige jury presenteren. De jury was enthousiast en koos uiteindelijk het groepje met Gertjan, Emily, Jasmijn en Iris als de winnaars uit! Op de site valt te lzen: 'Nu mogen we met groep 6, 7 en 8 naar de Floriade 2012 in Venlo! Dit is een Wereld Tuinbouw Expo met speciale activiteiten voor kinderen. We gaan het blotevoetenpad lopen, een jungletocht maken en naar een theater kijken….we zijn er erg blij mee en kijken ernaar uit. Hier volgen wat foto’s van de prijsuitreiking!'

Lees meer over:

tuinen Rijswijk kandelaar floriade
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.