woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

MeeuwenOnline: 'Aalburg.net achter de schermen bij Aalburg FM'

13 januari 2012 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Wat collega's schrijven... MeeuwenOnline, de lokale nieuwssite van (u raadt het al...) Meeuwen maakt melding van het bezoek van de AalburgPUNTnet-redactie aan Aalburg FM.

'Aalburg.net heeft tijdens de feestweek van Aalburg FM een kijkje genomen achter de schermen bij de live radio uitzendingen. Op de website aalburg.net is inmiddels een uitgebreid verslag hiervan te lezen over het radio maken. Redacteur Cor Spek kwam midden in de feestweek van Aalburg FM een kijkje nemen en proefde de sfeer van werklust, vrijwilligersinzet en het echte radiogevoel.

Tussen Kerst en Oud & Nieuw was het één groot prijzenfestijn op Aalburg FM, genoeg redenen voor Aalburg.net dus om even de sfeer te proeven van deze lokale omroep. Eenmaal aangekomen in de studio in Veen, had de Aalburg.net-redactie een interview met Corné Smits uit Babyloniënbroek en met mij (Henri Verhagen - red.).

Sinds augustus ben ik wekelijks elke vrijdagavond te beluisteren met mijn eigen Vrijdagavondshow op Aalburg FM, van 21.00 tot middernacht. De feestweek van Aalburg FM was, tot nu toe, één van mijn hoogtepunten bij het lokale radiostation. Aalburg.net heeft de sfeer en het succes van de feestweek goed weten te verwoorden in het artikel op hun website.'

Naschrift redactie Aalburg.net:
U kunt het artikel waar MeeuwenOnline aan refereert hier ook lezen....

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.