donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Hans geeft het stokje over...

12 januari 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Buurtvereniging De Zwaan blogt: ' Na elf jaar zitting te hebben gehad in het team van onze buurtvereniging heeft Hans te kennen gegeven dat de tijd rijp is om nieuwe leden een kans te geven. Mede door Hans is onze buurtvereniging elf jaar geleden nieuw leven ingeblazen en geworden tot de buurtvereniging die het nu is, namelijk: een buurtvereniging om trots op te zijn...'

Vanaf 1 januari 2012 is Hans Verschoor geen actief teamlid meer, maar wel een enthousiast lid van onze buurtvereniging, die met goede raad en leuke ideeën het team blijft bijstaan. Michel Janson neemt met onmiddelijke ingang het stokje over.

Rond het vertrek werd een gezellige avond gecreeërd, natruurlijk met een hapje en een drankje, een handdruk en een aardig geschenk. De redactie weet niet wat er in de verpakking zat, maar sluit een alcoholische versnapering niet uit.... Buurtvereniging De Zwaan)

Lees meer over:

Buurtvereniging zwaan hans
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.