woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Lintjes bij ZLTO

10 januari 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de ZLTO afdeling Altena Biesbosch op 6 januari werden in ‘t Wapen van Emminckhoven enkele leden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap. Dit jaar waren dat Zeger (Ees) van Herwijnen en Bas van Vught. Ook Henk Keller was vijftig jaar lid, maar kon wegens ziekte niet aanwezig zijn. Zij werden op een ludieke wijze toegesproken door Kees Wink, zelf ook een oudgediende. Ook kregen zij van de voorzitter Riet de Graaf het certificaat en bloemen. Na de pauze het cabaret van Van Drunen’s Wereld Natuur bestrijdingsfonds. Daarna werd gezamenlijk getoast op het nieuwjaar. (Nieuwsblad)

 

Lees meer over:

Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.