maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Open Coffee Altena 2.0 in de steigers

10 januari 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - De opkomst was groot, de koffie goed en de stemming hoog...
Dát waren de onbetwiste kwaliteitsingrediënten van de allereerste Open Coffee Altena in Woudrichem, afgelopen december. Die eerste Open Coffee was dus een doorslaand succes: de tweede business network meeting staat dan ook weer in de steigers en wel op 9 februari aanstaande. Opnieuw op de tweede donderdag van de maand. Dit keer in Dussen.

Open Coffee Altena is speciaal bedoeld voor netwerkers, durfondernemers, overheden, creatieve breinen, businesspartners, ondernemende geesten en aanstormend talent. Ontmoeten, netwerken, visies delen, kennis overdragen, prikkels geven, toevoegen, zaken doen. Het kan allemaal. Als je elkaar maar weet te vinden...

Motto
LinkedIn groep Ondernemend Altena, (initiator Open Coffee Altena) gelooft in de potentie van de regio en brengt daarom ondernemers bij elkaar onder het motto 'OCA: B2B, met koffie als brandstof.'

Inmiddels hebben reeds een dikke dertig ondernemers zich (weer) opgegeven. Ook vallen er nieuwe gezichten te noteren. Voor wie er bij wil zijn gaat naar ondernemendaltena.nl of surft naar LinkedIn Ondernemend Altena en drukt daar op de knop 'Attending'

Tijdens de tweede Open Coffee Altena gaat in ieder geval de spiksplinternieuwe website van Open Coffee Altena de lucht in! Deze is gebouwd en volledig gesponsord door internetbureau MaxServ in Giessen.

StiP
Op de Open Coffee StiP, nieuw bij Open Coffee Altena, verschijnt ook Richard Gort die zich in 90 seconden zal presenteren voor de aanwezigen om daarna in een speciaal ingerichte corner beschikbaar te zijn om vragen te beantwoorden over het gebruik van LinkedIn en de mogelijkheden speciaal voor ondernemers. Dus wie wil kan letterlijk bij 'LinkedIn professor' Richard Gort aan tafel aanschuiven. Dat kost u niets, behalve Open Coffee -tijd...

Lokatie
De twee editie van Open Coffee Altena wordt gehouden bij

  • Pruysen Parket, Sluisweg 2 in Dussen. 

Deze en andere info leest u ook op LinkedIn groep Ondernemend Altena (Events) en op www.ondernemendaltena.nl.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.